Selecteer een pagina

Vraag een contact verzoek aan

9 + 5 =

Stucadoorsbedrijf Breda

Neem telefonisch contact met ons op of e-mail ons voor een vrijblijvende afspraak of offerte aanvraag.

U kunt ook een bel of e-mailverzoek indienen, vul daarvoor het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

E: info@stucadoorsbedrijfbreda.nl
T: 06 36 43 97 76

 

Tevreden particuliere klanten en zakelijke projecten

Wij werken in Breda en omstreken, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. In plaatsen zoals Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Zundert, Dongen, Gilze-Rijen, Hoeven en ook in Tilburg hebben wij veel projecten afgerond. 

Stucadoors bedrijf Breda, voor al uw stucwerk in Breda en omstreken.

Wij staan voor kwaliteit en hechten veel waarde aan een goede service. Wij hebben ruime ervaring en bieden uitsluitend vakmanschap.

Maak een afspraak en laat u door ons informeren.

Specialisten met kennis  ervaring en passie voor het vak

Wij helpen u graag met de uitwerking van uw wensen. In samenwerking met u bedenken we logische oplossingen en zorgen wij voor de perfecte afwerking. 

Oplossingen en expertise

Als echte professionals bieden wij vakmanschap op maat. Door onze ruime ervaring en technisch inzichten bedenken wij – waar nodig – creatieve oplossingen om uw wensen te realiseren.

Vakmanschap en materialen

Wij werken uitsluitend met de beste gereedschappen en materialen om hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Daarnaast gebruiken we de nieuwste technieken voor de perfecte afwerking.

Particulieren en het MKB

Naast de particuliere markt zijn wij ook actief op de zakelijke markt. Zo hebben wij ruime ervaring als het gaat om restauratie en stucwerk van winkels, restaurants en andere markten in het MKB.

Offerte aanvragen

Wij staan voor snelheid, efficiëntie en transparantie voor alle partijen. Een heldere offerte, uitgebreid technisch advies en een duidelijke plan van aanpak. Graag komen wij bij u langs om u te adviseren.

Tevreden particuliere klanten en zakelijke projecten.

In de afgelopen jaren hebben wij veel stucwerk verricht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Van huizen, kantoren tot aan winkelpanden, hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie.

Tevreden klanten

Zakelijke projecten

Onze diensten en services

Binnen het restaureren van uw muur of ruimte kunnen wij een totaal pakket bieden die voorziet in al uw wensen en al de mogelijkheden.

Stucwerk

Voor feilloos strak stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ons stucwerk maakt uw huis af en zorgt ervoor dat muren en plafonds geschilderd kunnen worden.

Sierlijsten

Kiest u voor een finishing touch voor uw wand, kamer of andere ruimte? Wij leveren maatwerk en plaatsen ornamenten en lijsten aan uw wanden en plafonds.

Restauratie

Het restaureren van bestaand (historisch) stucwerk dient niet onderschat te worden en dient vakkundig gedaan te worden. Wij hebben oog voor detail en authenticiteit. 

Béton Ciré

Met béton ciré creëren we een gave natuurlijke betonlook in uw ruimte. Deze manier van ambacht is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur van nu. 

 

Schuurwerk

Deze techniek geeft uw plafond een rustiek en stijlvolle uitstraling. Onze stucadoors brengen dit met zorg aan op uw plafond. Schuurwerk is niet geschikt voor wanden.

Sierpleister

Dit kunstharsgebonden product geef u wanden een korrelige fraaie structuur. Wij pleisteren met verschillende korrels en structuren. U Kiest hierbij zelf de mate van gladheid. 

Buitengevels

Wij kunnen uw buitengevels afwerken of volledig renoveren met een sierpleister of bijvoorbeeld het aanbrengen van een compleet gevelisolatie systeem. 

Spachtelputz

Deze duurzame sierpleister is een veelvoorkomende stuctechniek. Bovendien is deze zowel binnen als buiten toe te passen voor een nette wand met onbegrensde mogelijkheden. 

Something is wrong.
Instagram token error.

stucadoorsbedrijfbreda

Follow
Load More
× Start Whatsapp